Advertisement

Φωτια Βιλια Αττικησ : Φωτιές: Ολονύχτια μάχη στα Βίλια - Σε ύφεση η Κερατέα : Διπλή είναι η μάχη με τις φωτιές στην αττική, καθώς μαίνονται δύο μέτωπα, ένα στην κερατέα και υπάρχουν εναέρια μέσα που επιχειρούν στα βίλια, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να ελεγχθεί η φωτιά.

Φωτια Βιλια Αττικησ : Φωτιές: Ολονύχτια μάχη στα Βίλια - Σε ύφεση η Κερατέα : Διπλή είναι η μάχη με τις φωτιές στην αττική, καθώς μαίνονται δύο μέτωπα, ένα στην κερατέα και υπάρχουν εναέρια μέσα που επιχειρούν στα βίλια, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να ελεγχθεί η φωτιά.. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Εφιαλτική ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις στα βίλια αττικής, καθώς η μάχη με το πύρινο θηρίο ήταν αδιάκοπη προκειμένου οι φλόγες να μην περάσουν στο πόρτο γερμενό. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη ενώ από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια.

Διπλή είναι η μάχη με τις φωτιές στην αττική, καθώς μαίνονται δύο μέτωπα, ένα στην κερατέα και υπάρχουν εναέρια μέσα που επιχειρούν στα βίλια, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να ελεγχθεί η φωτιά. Μαίνεται σε ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στα βίλια αττικής. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της τρίτης δόθηκε εντολή για νέες εκκενώσεις οικισμών. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και.

Χρυσοχοΐδης: "Η κινητοποίηση στις πυρκαγιές ήταν άμεση ...
Χρυσοχοΐδης: "Η κινητοποίηση στις πυρκαγιές ήταν άμεση ... from img.huffingtonpost.com
Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας… ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Συναγερμός στα βίλια αττικής από φωτιά στην περιοχή και κινείται προς το πόρτο γερμενό. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Επιπλέον, στα βίλια βρίσκονται πολλά υδροφόρα από δήμους και περιφέρειες, καθώς και οχήματα για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Διπλή είναι η μάχη με τις φωτιές στην αττική, καθώς μαίνονται δύο μέτωπα, ένα στην κερατέα και υπάρχουν εναέρια μέσα που επιχειρούν στα βίλια, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να ελεγχθεί η φωτιά. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, προσπαθούν να περιορίσουν το μέγαλο μέτωπο φωτιάς στην κερατέα, μια νέα εστία πυρκαγιάς ξέσπασε στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της τρίτης δόθηκε εντολή για νέες εκκενώσεις οικισμών. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν πολύ μεγάλη «μάχη» για τη διάσωση των πνευμόνων πρασίνου στη δυτική αττική. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν πολύ μεγάλη «μάχη» για τη διάσωση των πνευμόνων πρασίνου στη δυτική αττική. Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια.

Φωτιές: Ολονύχτια μάχη στα Βίλια - Σε ύφεση η Κερατέα
Φωτιές: Ολονύχτια μάχη στα Βίλια - Σε ύφεση η Κερατέα from ecozen.gr
Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη ενώ από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Στα βίλια βρίσκεται ήδη ένα κλιμάκιο πολωνών πυροσβεστών. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας… ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Μαίνεται σε ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στα βίλια αττικής.

Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν πολύ μεγάλη «μάχη» για τη διάσωση των πνευμόνων πρασίνου στη δυτική αττική.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Εφιαλτική ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις στα βίλια αττικής, καθώς η μάχη με το πύρινο θηρίο ήταν αδιάκοπη προκειμένου οι φλόγες να μην περάσουν στο πόρτο γερμενό. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, προσπαθούν να περιορίσουν το μέγαλο μέτωπο φωτιάς στην κερατέα, μια νέα εστία πυρκαγιάς ξέσπασε στα βίλια αττικής. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν πολύ μεγάλη «μάχη» για τη διάσωση των πνευμόνων πρασίνου στη δυτική αττική. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Διπλή είναι η μάχη με τις φωτιές στην αττική, καθώς μαίνονται δύο μέτωπα, ένα στην κερατέα και υπάρχουν εναέρια μέσα που επιχειρούν στα βίλια, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να ελεγχθεί η φωτιά. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της τρίτης δόθηκε εντολή για νέες εκκενώσεις οικισμών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, προσπαθούν να περιορίσουν το μέγαλο μέτωπο φωτιάς στην κερατέα, μια νέα εστία πυρκαγιάς ξέσπασε στα βίλια αττικής.

Φωτιά στα Βίλια: Χωρίς ενιαίο μέτωπο, αλλά με πολλές ...
Φωτιά στα Βίλια: Χωρίς ενιαίο μέτωπο, αλλά με πολλές ... from www.o-efialtis.com
Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το οποίο με μήνυμα του καλεί όλους. Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη. Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της τρίτης δόθηκε εντολή για νέες εκκενώσεις οικισμών. Συναγερμός στα βίλια αττικής από φωτιά στην περιοχή και κινείται προς το πόρτο γερμενό. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Στα βίλια βρίσκεται ήδη ένα κλιμάκιο πολωνών πυροσβεστών.

Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Στα βίλια βρίσκεται ήδη ένα κλιμάκιο πολωνών πυροσβεστών. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και.

Posting Komentar

0 Komentar